Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

La mulţi ani, domnule primar Dorin Chirtoacă!

|versiune pentru tipar||
PL / 9 august 2012 | 
Partidul Liberal

Astăzi, Primarul General al municipiului Chişinău Dorin Chirtoacă, prim-vicepreşedintele PL împlineşte 34 de ani.

Cu această ocazie, colegii din Partidul Liberal vă adresează cele mai sincere felicitări şi urări de bine, domnule primar Dorin Chirtoacă. Vă dorim sănătate, răbdare şi curaj, putere de muncă şi reuşită deplină în toate proiectele pe care le aveţi pentru locuitorii municipiului Chişinău.

Responsabilitatea, consecvenţa, dorinţa de a reuşi în modernizarea capitalei sunt calităţile de care daţi dovadă constant în activitatea dvs., calităţi care vor permite realizarea obiectivului nostru comun schimbarea până la capăt şi integrarea europeană a Republicii Moldova.

La mulţi ani fericiţi şi împliniţi, domnule primar Dorin Chirtoacă! Să rămâneţi la fel de activ, curajos şi încrezător în tot ceea ce v-aţi propus să realizaţi pe parcursul celui de-al doilea mandat de primar general al capitalei.

Colegii din Partidul Liberal
Sursa: www.pl.md

Liberalii propun adaos comercial de până la 25% din preţul de import sau de livrare pentru produsele de uz fitosanitar şi fertilizanţi PL propune crearea unei Comisii de anchetă pentru examinarea situaţiei arhivelor KGB al RSSM