Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liliana Palihovici a participat la evenimentul de prezentare a mascotei şi echipamentului sportiv pentru echipa olimpică din R. Moldova

|versiune pentru tipar||
PLDM / 13 iulie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La data de 11 iulie current, Comitetul Naţional Olimpic (CNO) a prezentat echipamentul sportiv şi vestimentaţia celor 22 de sportive, care vor reprezenta Republica Moldova la Jocurile Olimpice de la Londra.

La eveniment au participat Nicolae Juravschi, preşedintele CNO, Nicolae Timofti, Preşedintele R. Moldova, deputaţi, o serie de personalităţi din domeniul sportului, reprezentanţi ai Corpului Diplomatic şi sponsorilor, care au susţinut proiectul.

Nicolae Juravschi a salutat prezenţa sportivilor în sală, exprimându-şi speranţa că olimpicii moldoveni vor avea performanţe pe măsura echipamentului şi aşteptărilor întregii ţări.

În mesajul de salut, Liliana Palihovici a reiterat importanţa investiţiei în sportul autohton şi a dorit mult succes echipei la Jocurile Olimpice de la Londra.

“Sper că mascota lansată astăzi o să vă poarte noroc şi veţi obţine cât mai multe medalii de aur. Cred în capacităţile voastre şi o sa vă ţin pumnii”, a declarat Liliana Palihovici.

Olimpicii moldoveni vor avea două seturi de echipament sportiv şi două seturi de ţinute de gală. Primul set de echipament de sport, prezentat printr-un dans sportiv, aparţine unei mărci cunoscute şi este destinat pentru antrenamente şi competiţii.

Sursa: www.pldm.md

Comunicat al Partidului Liberal Democrat din Moldova TLDM s-a raliat Campaniei europene “Knowledge is Power”. Semnează şi tu!