Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM s-a raliat Campaniei europene “Knowledge is Power”. Semnează şi tu!

|versiune pentru tipar||
PLDM / 13 iulie 2012 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Tineretul Liberal Democrat din Moldova s-a alăturat campaniei europene “Knowledge is Power” (Cunoaşterea înseamnă putere), iniţiată de Organizaţia Studenţilor Democraţi Europeni (EDS), unul dintre principalii parteneri internaţionali ai TLDM.

EDS desfăşoară această amplă campanie europeană pentru susţinerea investiţiilor durabile în învăţământul superior, precum şi în cercetare şi inovaţie. Având în vedere criza economică mondială, multe guverne tind să reducă investiţiile în aceste sectoare vitale pentru tineri. De aceea, printr-o serie de acţiuni de sensibilizare şi promovare a mesajului tinerilor europeni în rândul guvernelor şi instituţiilor europene, EDS îşi propune să descurajeze micşorarea, sub pretextul austerităţii bugetare, a resurselor destinate educaţiei şi cercetării.

Mesajul solidar al Tineretului Liberal Democrat din Moldova este că obiectivele trasate în strategia Europa 2020 trebuie să constituie linii directoare şi pentru statele partenere ale UE. Prin urmare, încurajăm promovarea modelului economic bazat pe cunoaştere, învăţământul superior fiind, în acest sens, un pilon central pentru o creştere economică durabilă. Educaţia este nu numai un factor de impulsionare a economiei, ci şi unul de relansare economică.

În acest context, încurajăm toţi tinerii liberali democraţi să se ralieze Campaniei “Knowledge is power”, prin semnarea petiţiei online, care conţine ideile principale expuse mai sus. Vocea tinerilor din Moldova poate fi auzită la nivel european prin parcurgerea următorilor 3 paşi simpli:

  1. Vizitaţi pagina oficială a campaniei — EDS Knowledge
  2. Introduceţi Numele/Prenumele, adresa de e-mail, ţara şi codul antispam în rubricile corespunzătoare
  3. Apăsaţi “Send”

Făceţi-vă vocea auzită la nivel european!

Tineretul Liberal Democrat din Moldova este membru observator al EDS începând cu 2011. EDS este organizaţia oficială a studenţilor şi tinerilor a Partidului Popular European. Fondată în anul 1961, aceasta reprezintă în prezent 43 de organizaţii membre din 36 de ţări, care însumează 1,6 milioane de tineri.

Sursa: www.pldm.md

Liliana Palihovici a participat la evenimentul de prezentare a mascotei şi echipamentului sportiv pentru echipa olimpică din R. Moldova Deputaţii PLDM au înregistrat proiectul de condamnare a nazismului