Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Igor Gorgan a participat la Masa rotundă: “Codrii 2011: lecţii învăţate la un an de la exerciţiu”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 5 septembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 5 septembrie curent, Igor Gorgan, membru al Consiliului Politic Naţional al Partidului Liberal Democrat din Moldova a participat la Masa rotundă: “Codrii 2011: lecţii învăţate la un an de la exerciţiu”, care a avut loc la Centrul de Informare şi Documentare NATO în Republica Moldova. Evenimentul a avut drept scop evaluarea rezultatelor obţinute şi a experienţei acumulate în urma exerciţiului internaţional “Codrii 2011”.

Igor Gorgan a declarat că, în cadrul evenimentului, s-a discutat despre nivelul şi gradul de pregătire a efectivului participant la exerciţiu, fiind dată o apreciere a acţiunilor întreprinse de Serviciul Situaţiilor Excepţionale şi Protecţiei Civile a MAI.

“Codrii 2011” este un exerciţiu din domeniul gestionării consecinţelor dezastrelor organizat de către Euro-Atlantic Disaster Response Coordination Centre (EADRCC) în cooperare cu Serviciul Situaţiilor Excepţionale şi Protecţiei Civile a MAI a Republicii Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Valeriu Streleţ discută cu senatori americani Liliana Palihovici: “Femeile oferă echilibru, aduc politicile mai aproape de oameni şi asigură dimensiunea socială”