Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

OF a PLDM a participat la cursul “Comunicarea eficientă în mediul internaţional”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 9 octombrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Organizaţia de Femei a Partidului Liberal Democrat din Moldova a participat la cursul organizat de Robert Schuman Institute din Budapesta, Ungaria, cu genericul “Comunicarea eficientă în mediul internaţional”. În cadrul instruirii, experţii au prezentat modele de comunicare internă şi externă a partidelor politice, tehnici de captare a atenţiei în cadrul campaniilor electorale şi organizarea evenimentelor internaţionale.

La instruire au participat reprezentanţi din cadrul Partidului Popular European din 15 state — membre ale Strategiei Dunărene de Dezvoltare. Scopul trening-ului a fost familiarizarea tinerilor lideri politici în domeniul comunicării internaţionale eficiente şi stabilirea unei reţele eficiente de cooperare în cadrul parteneriatului strategic de pe Dunăre.

Participanţii au avut posibilitatea să viziteze Parlamentul Ungariei, diverse agenţii de presă din Viena şi Budapesta pentru a înţelege mai bine mecanismele de elaborare a politicilor şi strategiei de comunicare în cadrul organizaţiilor politice şi oficiilor de presă naţionale şi internaţionale.

Robert Schuman Institute activează în cadrul Partidului Popular European şi îşi propune să dezvolte capacităţile de lider ale tinerilor politicieni din cadrul statelor membre şi ne-membre ale UE, care subscriu valorilor promovate de PPE. Totodată, Robert Schuman Institute investeşte în dezvoltarea abilităţilor de lider ale femeilor şi organizează instruiri pentru asigurarea unui echilibru de gen în cadrul partidelor politice de orientare populară.

Sursa: www.pldm.md

O comisie parlamentară va investiga cazurile de demolare şi deteriorare a monumentelor istorice Tineretul Liberal Democrat a participat la Congresul Uniunii Tinerilor a CDU (Germania)