Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Secretarul general al PLDM a participat la Conferinţa Partidului Conservator din Marea Britanie

|versiune pentru tipar||
PLDM / 15 octombrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În perioada 7–10 octombrie curent, secretarul general al Partidului Liberal Democrat din Moldova, Victor Roşca, a participat la Conferinţa Partidului Conservator, care s-a desfăşurat în oraşul Birmingham, Marea Britanie.

În cadrul conferinţei, delegaţii au discutat despre educaţie, economie, organizarea internă şi dezvoltarea internaţională a Partidului Conservator.

De asemenea, secretarul general al PLDM a avut întâlniri bilaterale cu deputatul din Marea Britanie, Karen Lumley, cu purtătorul de cuvânt în domeniul Afacerilor Externe şi Drepturile omului din Parlamentul European, Charles Tannock şi europarlamentarul grupului Conservator, Martin Callanan etc.

În cadrul întrevederilor, oficialii europeni şi-au exprimat disponibilitatea de a ajuta Republica Moldova în procesul de liberalizare a regimului de vize şi semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

Sursa: www.pldm.md

Securitatea energetică a R. Moldova — în vizorul EURONEST Alexandru Cimbriciuc participă la seminarul Rose-Roth al Adunării Parlamentare a NATO