Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Cimişlia s-a desfăşurat Conferinţa Organizaţiei Teritoriale a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 22 octombrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 20 octombrie, a avut loc Conferinţa Organizaţiei Teritoriale Cimişlia a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La eveniment au participat 115 delegaţi.

Din partea conducerii partidului, la şedinţă a fost prezent secretarul general al PLDM, Victor Roşca.

Conform ordinii de zi a conferinţei, delegaţii au audiat raportul de activitate al Organizaţiei Teritoriale şi au ales componenţa Consiliului Politic Teritorial şi a Biroului Permanent Teritorial.

Cu majoritatea voturilor celor prezenţi, preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Cimişlia a PLDM a fost ales Vladimir Medoni, primar din comuna Hârtop.

Prim-vicepreşedinte a fost votat Tudor Căpăţână, preşedintele raionului Cimişlia, iar secretar Lidia Durlescu.

Organizaţia Teritoriala Cimişlia a PLDM are în prezent 1011 membri.

La Anenii Noi s-a desfăşurat Conferinţa Organizaţiei Teritoriale a PLDM

Duminică, 21 octombrie, la Anenii Noi s-a desfăşurat Conferinţa Organizaţiei Teritoriale a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La conferinţă au fost prezenţi 83 de delegaţi. Din partea conducerii centrale a PLDM, la conferinţă au fost prezenţi: secretarul general al PLDM, Victor Roşca, vicepreşedinţii PLDM, Liliana Palihovici şi Vadim Pistrinciuc.

Conform ordinii de zi, delegaţii au discutat chestiuni ce ţin de activitatea structurii teritoriale, au audiat raportul de activitate prezentat de preşedintele organizaţiei, Alexandru Barbăroşie, precum şi au ales noua conducere.

În raportul său, Alexandru Barbăroşie s-a referit la procesul de micro-sectorizare în Anenii Noi, la activitatea organelor de conducere a OT, dar şi a fracţiunii liberal democrate din consiliul raional.

Barbăroşie a menţionat că OT Anenii Noi, printre primele structuri teritoriale ale PLDM, a finalizat procesul de micro-sectorizare şi a constituit Organizaţii Primare pe lângă secţiile de votare din localităţi.

Cu majoritatea voturilor celor prezenţi, preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Anenii Noi a PLDM a fost reales Alexandru Barbăroşie.

Organizaţia Teritoriala Anenii Noi a PLDM are 965 membri.

Sursa: www.pldm.md

Secretarii OT ale PLDM şi-au împărtăşit experienţa construcţiei de partid Dezbateri PPE pe domeniul tineret: Duşmanul nostru comun este gândirea îngustă