Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Secretarii OT ale PLDM şi-au împărtăşit experienţa construcţiei de partid

|versiune pentru tipar||
PLDM / 20 octombrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 19 octombrie, secretarii Organizaţiilor Teritoriale ale PLDM s-au întrunit la sediul central al partidului, pentru a face schimb de experienţă privind practicile şi metodele de comunicare cu alegătorii.

Şedinţa a fost moderată de secretarul general al PLDM, Victor Roşca.

Pe parcursul zilei, secretarii Organizaţiilor Teritoriale şi-au împărtăşit propria experienţă de comunicare cu alegătorii, nu doar în timpul campaniilor electorale, dar mai ales în perioada dintre alegeri. De asemenea, au relatat despre practicile de dezvoltare a unor legături strânse dintre membrii de partid, susţinători şi potenţialii votanţi.

Victor Roşca a ţinut să menţioneze importanţa menţinerii unui nivel înalt de comunicare pe intern, între membrii de partid, precum şi cu alegătorii. Iar această sarcină este realizabilă doar în condiţiile în care organizaţiile primare din teritoriu vor cunoaşte în parte fiecare alegător şi potenţial votant.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat: Am avut ocazia să le explic liderilor europeni de ce ne dorim să fim parte a marii familii europene La Cimişlia s-a desfăşurat Conferinţa Organizaţiei Teritoriale a PLDM