Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Tinerii PPM în vizită la bătrânii din Azilul de la Schinoasa Veche

|versiune pentru tipar||
PPRM / 21 martie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

21 martie, Organizaţia de Tineret a Partidului Popular din Moldova, dorind să aducă o rază de bucurie şi dispoziţie de primăvară celor care au nevoie cel mai mult, au organizat o întâlnire cu bătrânii de la Azilul de invalizi şi pensionari din sectorul Schinoasa Veche al capitalei.

În cadrul acestei vizite, tinerii au pregătit un concert cu cântece, dans şi voie bună. Nu au lipsit nici concursurile, la care batrânii au participat cu mult entuziasm şi au primit cadouri.

O surpriză mai deosebită, a fost o tortă de 50 de kg, pe care tinerii au copt-o timp de o noapte întreagă şi au împărţit-o bătrânilor.

“L-am comp împreună cu două colege. Sper că noi am reuşit să demonstrăm bătrânilor grija noasrtă şi faptul, că tinerii nu uită de ei”, a declarat Oleg, membrul partidului şi unul dintre organizatorii actului de binefacere.

După încheierea părţii festive, tinerii au mers în fiecare salon şi au împărţit produse de igienă şi haine.

“Am venit pentru a aduce zâmbetul pe buzele celor, ce merită atenţie, dragoste şi susţinere. Tinerii au vizitat case de copii din capitală şi din întreaga republică, acum am decis să le fim alături celor ce au muncit o viaţă întreagă, au făcut multe pentru noi, generaţia tânără, şi pentru ţară”, a declarat Victoria, membrul Partidului Popular din Moldova şi unul dintre organiyatorii actului de binefacere.

Organizatorul concertului, Irina a ţinut să menţioneze intenţia tinerilor de a vizita cât mai multe cămine de bătrâni. “Acesta e primul azil de bătrâni şi invalizi pe care îl vizităm, dar sper că în scurt timp vom trece pe la toate azilurile, pentru a fi alături de persoanele în vârstă”, a spus ea.

De menţionat că, în prezent în Azilul republican de invalizi şi pensionari de la Schinoasa Veche sunt cazaţi circa 150 de beneficiari, o parte dintre care sunt imobilizaţi la pat, iar 12 persoane se află în scaune cu rotile, toţi fiind la întreţinerea completă a statului.

Sursa: www.pprm.md

Omagiu pentru eroii căzuţi în conflictul de pe Nistru Zâmbete gratuite în centrul capitalei