Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Zâmbete gratuite în centrul capitalei

|versiune pentru tipar||
PPRM / 2 aprilie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

Se ştie că 1 aprilie este ziua bunei dispoziţii şi a umorului, de aceea membrii Organizaţiei de Tineret a Partidului Popular din Moldova au decis să dăruiască zâmbete trecătorilor.

Circa 25 de tineri au ieşit ieri, 1 aprilie în centrul Chişinăului pentru a oferi trecătorilor baloane, cartele cu inscripţia “Ai devenit posesorul unui zâmbet gratuit! Un zâmbet nu costă nimic, dar oferă multe! Zâmbeşte şi lumea va deveni mai bună!” şi buna dispoziţie.

Oamenii au fost receptivi la gestul tinerilor, au zâmbit şi au glumit împreună cu ei. “Este foarte plăcut că această zi nu a rămas neobservată. În alte ţări se organizează diverse festivaluri, la noi, însă, acestei sărbători nu i dă prea mare importanţă. E un gest frumos din partea tinerilor, ne-au ridicat tuturor dispoziţia”, a spus Cristina, studentă la USM şi le-a urat tinerilor succese în ceea ce fac.

La rândul lor, reprezentanţii susţin că şi-au atins scopul propus. “Am vrut să dăruim zâmbete şi emoţii pozitive oamenilor de rând, trecătorilor necunoscuţi, pentru a le oferi o mică sărbătoare printre toate problemele cotidiene. Şi cred că am reuşit. Toţi au fost binevoitori şi ne-au îndemnat să continuăm şirul unor astfel de acţiuni”, a declarat Tatiana, membrul Organizaţiei de Tineret a Partidului Popular din Moldova.

De menţionat că ziua de 1 aprilie nu figurează în nici-un calendar ca fiind o zi de importanţă majoră sau sărbătoare interstatală. Însă, această zi poate fi catalogată ca una internaţională, deoarece se sărbătoreşte cu succes în astfel de ţări precum Rusia, Germania, Anglia, Franţa, ţările scandinave şi chiar şi în Est. În majoritatea ţărilor 1 aprilie este considerată Ziua umorului, a bunei dispoziţii şi a păcălelilor.

Sursa: www.pprm.md

Tinerii PPM în vizită la bătrânii din Azilul de la Schinoasa Veche Declaraţia PPM: Legea antidiscriminare nu trebuie să vină în contradicţie cu valorile naţionale