Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Organizaţia Teritorială Edineţ a Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 9 iulie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

La Edineţ, la 7 iulie curent, a avut loc Conferinţa de constituire a Organizaţiei Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova, cu participarea mai multor delegaţi din raionul Edineţ, grupului de iniţiaitvă al Partidului Popular şi ex-ministrului tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, Alexandru Oleinic.

Preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Edineţ al Partidului Popular din Republica Moldova, în unanimitate a fost ales Mihai Cecan. În cuvîntul său de salut, el a menţionat că îşi pune toată încrederea şi speranţa în forţele noului Partid, fiind sigur că bunăstarea Republicii Moldova poate fi atinsă doar prin consolidarea societăţii şi prin concentrarea asupra intereselor cetăţeanului.

Preşedintele grupului de iniţiativă al Partidului Popular, prezent la eveniment, a specificat că Partidul are nevoie de echipe consolidate, cu persoane mobilizate, curajoase, care nu sînt indiferente de viitorul Republicii Moldova şi vor depune toate eforturile pentru a uni naţiunea civică moldoveneasca în jurul unei idei naţionale, care este cetăţeanul şi prosperitatea Republicii Moldova, să elimine corupţia, care a invadat atît de profund ţara, să apere principiile statalităţii prevăzute astăzi în Constituţia actuală şi să-si aduca aportul pentru formarea si consolidarea clasei de mijloc, independentă economic şi politic.

Totodată, în cadrul Conferinţei au fost aleşi delegaţi, care vor reprezenta raionul Edineţ la Congresul II al Partidului Popular din Republica Moldova, care va avea loc în toamna acestui an.

Serviciul de presa PPRM
Sursa: www.pprm.md

Conferinţa de constituire a Organizaţiei Teritoriale Briceni a Partidului Popular din Republica Moldova La Rîşcani a avut loc Conferinţa de Constituire a Organizaţiei Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova