Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

La Rîşcani a avut loc Conferinţa de Constituire a Organizaţiei Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 10 iulie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

La 10 iulie 2012, la Rîşcani, a avut loc Conferinţa de constiture a Organizaţiei Teritoriale Rîşcani a Partidului Popular din Republica Moldova.

La Conferinţă a fost prezent grupul de iniţiativă a Partidului Popular, ex-ministrul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, Alexandru Oleinic şi mai mulţi delegaţi din întreg raionul Rîşcani.

În cuvîntul său de salut, preşedintele grupului de iniţiativă al Partidului a menţionat că situaţia care este astăzi în Moldova impune necesitatea de a aduna o echipă nouă care ar deveni o alternativă pentru viitoarele alegerile. Ţara are nevoie de acestă alternativă, în care cetăţenii să aibă încredere şi să fie siguri într-o schimbare reală pentru Republica Moldova. Toţi împreună, cu suportul tuturor membrilor şi mai cu seamă cu suportul Organizaţiei Teritoriale Rîşcani, trebuie să construim o ţară prosperă prin consolidarea societăţii civile, stabilitate politică, creştere economică şi bunăstare a cetăţeanului, eliminarea corupţiei care atît de profund a invadat ţara şi cel mai important formarea şi consolidarea clasei de mijloc, influentă şi independentă economic şi politic.

În cadrul Conferinţei, în unanimitate, preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Rîşcani al Partidului Popular din Republica Moldova, a fost ales Vasile Guţu. El a felicitat toţi membrii Partidului, menţionînd că pentru a te avînta în lupta politică trebuie să fii curajos, să ai o viziune clară a viitorului şi capacitatea de a genera soluţii, care să contribuie la consolidarea societăţii. Organizaţia Teritorială Rîşcani va susţine ideile Partidului Popular şi va veni cu strategii de dezvoltare atît a raionului, cît şi a întregii ţări.

Serviciul de presa PPRM
Sursa: www.pprm.md

Organizaţia Teritorială Edineţ a Partidului Popular din Republica Moldova Conferinţa de Constituire a Organizaţiei Teritoriale Drochia a Partidului Popular din Republica Moldova