Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Conferinţa de Constituire a Organizaţiei Teritoriale Drochia a Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 14 iulie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

La 14 iulie curent, la Drochia a avut loc Conferinţa de Constituire a Organizaţiei Teritoriale Drochia a Partidului Popular din Republica Moldova. La eveniment a participat grupul de iniţiativă al Partidului şi ex ministrul trehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, Alexandru Oleinic.

În cuvîntul său de salut, preşedintele grupului de iniţiativă al Partidului Popular, a specificat că esenţa fondării Partidului are drept scop consolidarea societăţii civice, stabilitatea politică, creşterea economică şi bunăstarea cetăţeanului, eliminarea corupţiei care atît de profund a invadat ţara, apărarea principiilor statalităţii prevăzute astăzi în Constituţia actuală şi cel mai important formarea şi consolidarea clasei de mijloc, influentă şi independentă economic şi politic. Partidul Popular este o echipă care îşi va lua responsabilitatea pentru naţiunea noastră, care va declara că cetăţenii Moldovei sînt cea mai mare bogăţie în această ţară, care va susţine că educaţia şi sănătatea sînt priorităţile pentru dezvoltarea Republicii. Moldova are nevoe de un modelul nou pentru dezvoltarea economiei naţionale, care trebuie identificat, propus şi implementat. În aceste ordine de idei, grupul de iniţiativă al Partidului Popular promovează ideea fondării unui partid care va uni naţiunea civica, în jurul unei idei naţionale care este prosperitatea Republicii Moldova. Astfel, partidul mizeaza pe susţinătorii săi, care nu sînt indiferenţi de viitorul Republicii Moldova şi doresc să trăiască aici, la noi acasă.

Preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Drochia al Partidului Popular din Republica Moldova, în unanimitate a fost ales Ion Stamati, iar vice-preşedinţi au devenit Eduard Boiştean şi Vasilian Alexei.

Ion Stamati a menţionat că echipa din acest raion este o echipă consolidată, cu angajamente şi responsabilităţi pentru viitor, care va susţine programul Partidului şi care va veni cu iniţiative pentru dezvoltarea raionului, dar şi a întregii ţări.

În luările lor de cuvînt, mai mulţi delegaţi ai raionului Drochia, cum ar fi Victor Grama, Grigore Capcelea, Nicolai Serjantu, Petru Flocosu au susţinut ideea că ţara are nevoie de această alternativă, cum este Partidul Popular din Republica Moldova, în care cetăţenii să aibă încredere şi să fie siguri într-o schimbare reală pentru ţara noastră.

Serviciul de presa PPRM
Sursa: www.pprm.md

La Rîşcani a avut loc Conferinţa de Constituire a Organizaţiei Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova Organizaţie Teritorială a Partidului Popular din Republica Moldova la Ungheni