Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Organizaţie Teritorială a Partidului Popular din Republica Moldova la Ungheni

|versiune pentru tipar||
PPRM / 15 iulie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

Conferinţa de constituire a Organizaţiei Teritoriale Ungheni a Partidului Popular din Republica Moldova a avut loc la 15 iulie curent şi a găzduit mai mulţi delegaţi din întreg raionul, grupul de iniţiativă al Partidului Popular şi ex ministrul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, Alexandru Oleinic.

Preşedintele grupului de iniţiativă al Partidului Popular din Republica Moldova, în cuvîntul său de salut, a menţionat că are o încredere mare în echipa de la Ungheni, fiind sigur că este o echipă consolidată care va susţine programul Partidului şi va veni cu iniţiative actuale pentru îmbunătăţirea vieţii locuitorilor din raion. Partidul Popular are nevoie de astfel de echipe, cu persoane mobilizate, curajoase, care nu sînt indiferente de viitorul Republicii Moldova şi vor depune toate eforturile pentru a uni naţiunea civică moldoveneasca în jurul unei idei naţionale, care este cetăţeanul şi prosperitatea Republicii Moldova, să elimine corupţia, care a invadat atît de profund ţara şi să-si aduca aportul pentru formarea si consolidarea clasei de mijloc, independentă economic şi politic.

Preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Ungheni a Partidului Popular din Republica Moldova, în unanimitate a fost ales Nicolae Mardari. El a menţionat că că echipa nou creată va susţine şi va implementa ideile şi propunerile cu care vine Partidul, acestea fiind fundamentale pentru un viitor prosper al ţării noastre.

Echipa teritorială este baza şi esenţa partidului, astfel, Partidul Popular din Republica Moldova a dorit succes tuturor cetăţenilor care s-au avîntat în lupta politică, alături de echipa nou creată, pentru viitorul ţării noastre.

Serviciul de presa PPRM
Sursa: www.pprm.md

Conferinţa de Constituire a Organizaţiei Teritoriale Drochia a Partidului Popular din Republica Moldova Declaraţia Partidului Popular din Moldova cu privire la situaţia social-politică în Republica Moldova