Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Organizaţiile Teritoriale ale Partidului Popular din Republica Moldova realizează şedinţele Birourilor Permanente

|versiune pentru tipar||
PPRM / 25 septembrie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

În perioada 17–29 septembrie 2012, în cadrul mai multor Organizaţii Teritoriale ale Partidului Popular din Republica Moldova, se desfăşoară primele şedinţe ale Birourilor Permanente. Scopul primordial al acestor întruniri este stabilirea unui plan de acţiuni pe o perioadă determinată de timp, în vederea mobilizării cetăţenilor Republicii Moldova şi fortificării Partidului Popular. În acelaşi timp, la şedinţe sînt puse în discuţie Statutul şi Programul Partidului cu scopul de a identifica varianta cea mai optimă pentru întreg poporul ţării noastre. Astfel, din toate raioanele Republicii Moldova, specialişti din diverse domenii vin cu propuneri noi în vederea acţiunilor care trebuie să devină primordiale pentru întreaga echipă a Partidului Popular, acţiuni care vor conduce la dezvoltarea acestei ţări şi la bunăstarea acestui popor.

Totodată, membrii Biroului Permanent au înaintat candidaţi pentru organele de conducere ale Partidului Popular, care vor fi aleşi la Congresul II din luna noiembrie.

După o perioadă efectiv scurta de activitate, membrii Birourilor Permanente ai Organizaţiilor Teritoriale ale Partidului Popular din Republica Moldova, sînt puternic mobilizaţi şi motivaţi de a depune toate eforturile pentru a uni naţiunea civică moldovenească în jurul unei idei naţionale, care este cetăţeanul şi prosperitatea Republicii Moldova. În acelaşi timp, în toate localităţile ţării noastre, se observă necesitatea acestei echipe nou create, care este o alternativă pentru viitoarele alegeri. O alternativă în care cetăţenii să aibă încredere şi să fie siguri într-o schimbare reală pentru Republica Moldova.

Serviciul de presa PPRM
Sursa: www.pprm.md

Declaraţia Partidului Popular din Republica Moldova privind aderarea ţării noastre la Uniunea Vamală Rusia — Belarus — Kazahstan Agricultura — un sector strategic pentru Republica Moldova