Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Mărţişoare în dar de la social-democraţi

|versiune pentru tipar||
PSD / 1 martie 2012 | 
Partidul Social Democrat

Cu ocazia zilei de 1 martie, începutul primăverii, în Republica Moldova este o tradiţie de a dărui mărţişoare — simbolul primăverii, care este şi simbolul Partidului Social Democrat.

Mărţişorul e simbolul speranţei, prosperării, credinţei într-un viitor mai bun. De aceea, MĂRŢIŞORUL este simbolul PSD, care e convins că, după o criză de durată, ţara va prospera, iar declinul şi instabilitatea vor fi înlocuite cu o perioadă de stabilitate şi bunăstare.

Cu acestă ocazie, atît în municipiul Chişinău, cît şi în alte localităţi ale ţării, conducerea şi membrii Partidului Social Democrat au dăruit mărţişoare. Este o tradiţie a partidului ca în fiecare an să se desfăşoare asemenea acţiuni.

Mărţişorul e simbolul renovării. PSD e un partid al renovării, un partid al oamenilor noi, al ideilor noi. Noi suntem convinşi că Republica Moldova are nevoie de o speranţă nouă.

Culorile Mărţişorului — roşu şi alb — sunt culorile social-democraţiei mondiale şi semnifică lupta pentru dreptate şi echitate socială.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Mesajul de felicitare al Preşedintelui PSD din Moldova, Victor Şelin cu prilejul sărbătorii primăverii — Zilei Mărţişorului 03 martie 2012 — Guvernul Filat predă ţara, anexarea Republicii Moldova la România a început