Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Astăzi o delegaţie a Partidului Social Democrat pleacă într-o vizită oficială în Republica Populară Chineză

|versiune pentru tipar||
PSD / 21 aprilie 2012
Partidul Social Democrat

Astăzi, 21 aprilie 2012, orele 21:45, de pe Aeroportul Internaţional Chişinău, la invitaţia Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez, o delegaţie a Partidului Social Democrat, condusă de Victor Şelin — Preşedintele Partidului, pleacă într-o vizită oficială în Republica Populară Chineză.

Pe parcursul unei săptămîni, social-democraţii vor avea întîlniri cu conducerea Partidului Comunist Chinez, precum şi cu mai mulţi oficiali. Părţile vor discuta despre colaborarea între cele două partide, precum şi vor semna un acord de colaborare şi parteneriat. Sînt prevăzute vizite în mai multe teritorii, pentru a lua cunoştinţă cu activitatea organizaţiilor de partid, satele socialiste de tip nou, etc.

De asemenea delegaţia PSD va avea întîlniri cu reprezentanţii ministerelor, pentru a discuta despre proiectele economice şi sociale necesare Republicii Moldova.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

CEC a eliberat listele de subscripţie şi legitimaţiile pentru membrii Grupului de Iniţiativă pentru desfăşurarea Referendumului Republican legislativ pentru aderarea RM la tratatele de constituire a Comunităţii Economice Euroasiatice Partidul Popular Chinez apreciază pozitiv iniţiativele PSD