Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Declaraţia Partidului Social Democrat cu privire la comunicatul de presă al Partidului Socialiştilor din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PSD / 10 mai 2012
Partidul Social Democrat

Biroul Politic al Partidului Social Democrat confirmă faptul că Nicolae Cărăuş, fost preşedinte al organizaţiei teritoriale Rîşcani a fost exclus din rîndurile membrilor de partid la şedinţa publică din or. Rîşcani, Casa de Cultură, pe data de 08 mai 2012, lucru confirmat prin decizia Biroului Politic din aceiaşi zi, pentru ignorarea hotărîrilor organelor de conducere ale partidului şi lipsa de iniţiative în promovarea programului PSD în cadrul consiliului raional.

Faptul că Partidul Socialiştilor, la doar o zi de la excluderea lui Nicolae Cărăuş din PSD, trimite comunicat de presă din numele acestuia pe foaia cu antet a formaţiunii demonstrează încă o dată că formaţiunea unui trădător, adică Dodon, se construieşte doar din alţi trădători.

În acelaşi timp, facem apel către Partidul Socialiştilor să prezinte timp de o zi lista celor peste o sută de persoane din PSD, conform declaraţiei făcute, însoţite de cererile de aderare la socialişti. În caz contrar, toate aceste declaraţii rămîn doar minciuni.

Deşi Partidul Socialiştilor pretinde că este un partid cu viziuni de stînga, dar, în acelaşi timp membrii căruia au votat pentru candidatura AIE la preşedinţie legitimînd prezenţa anticonstituţională a AIE la guvernare şi prelungirea unei guvernări împotriva intereselor şi necesităţilor cetăţenilor Republicii Moldova, Partidul Social Democrat va continua să aducă critici Partidului Socialiştilor şi să demonstreze oamenilor dependenţa socialiştilor de actuala guvernare.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Adresarea Partidului Social Democrat către veteranii de război cu ocazia Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei, 9 mai Partidul Social Democrat a adresat o scrisoare oficială Înalt Preasfinţitului Mitropolit Vladimir