Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Prima victorie într-o cale lungă!

|versiune pentru tipar||
PSD / 20 iulie 2012 | 
Partidul Social Democrat

Procesul de primire-predare a semnături colectate în susţinerea referendumului republican legislativ privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Vamală la CEC a durat mai mult de cinci ore.

Într-o atmosferă solemnă, membrii Grupului de Iniţiativă au depus la CEC listele de subscripţie cu cele 232095 semnături ale cetăţenilor în susţinerea Referendumului.

Au fost create două comisii a cîte 6 persoane din partea Grupului de Iniţiativă şi respectiv a CEC-ului, care au şi semnat actul de primire-predare a listele de subscripţie.

La finalizarea procesului de numărare a semnăturilor colectate, membrii comisiei au înmînat în mod solemn protocolul final.

Din partea Grupului de Iniţiativă, procesul verbal a fost semnat de Preşedintele Grupului de Iniţiativă Victor Şelin, Secretarului executiv Ruslan Bîrlădeanu şi Şeful staff-ului Sergiu Coropceanu.

După finalizarea procesului de depunere a semnăturilor la CEC, liderul Partidului Social Democrat, Preşedintele Grupului de Iniţiativă Victor Şelin a mulţumit tuturor celor care au participat la colectarea de semnături, şi a înscris astfel numele lor în istoria Republicii Moldova, deoarece aceste persoane au făcut primul pas real spre începutul dezvoltării economice a ţării.

Sursa: www.psdm.md

În Chişinău s-a desfăşurat Forumul Investiţional Moldo-Chinez Comisia Electorală Centrală va verifica autenticitatea semnăturilor timp de 15 zile