Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Garda Tînără lansează a doua etapă a proiectului “Business School”

|versiune pentru tipar||
PSRM / 9 octombrie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

“Business School” — este un proiect orientat în mod prioritar către tinerii care manifestă interes pentru business. Acesta va permite tinerilor să-şi creeze afacerea de la zero, să ia cunoştinţă cu politica fiscală şi cu măsurile de încurajare din partea statului a tinerilor întreprinzători, să primească informaţiile necesare pentru a elabora un proiect antreprenorial şi să verifice în practică eficienţa acestuia.

Prima etapă a fost lansată în luna aprilie curent. Tema primei lecţii a fost “Alcătuirea unui business plan”. În cadrul acestei lecţii, tinerii au făcut cunoştinţă cu principiile de bază de desfăşurare a afacerii în Republica Moldova. În procesul de instruire tineri au fost destăinuite mai multe secrete ale antreprenoriatului, începînd cu procedura de înregistrare a propriei întreprinderi şi terminînd cu recomandările privind ţinerea evidenţei contabile. De menţionat că lecţiile date nu au fost inutile, cîţiva participanţi şi-au deschis propria afacere. Alţii pot continua procesul de instruire în cadrul acestui proiect.

Începînd cu 11 octombrie, începe a doua etapă “Business School”, a cărei lecţii vor avea loc în fiecare joi. Scopul proiectului este de a dezvolta abilităţile şi capacităţile de bază, care vor permite antreprenorilor începători să-şi formeze o viziune a propriei afaceri.

Pe lîngă lecţii, tinerii vor avea parte şi de traininguri, seminare şi mese rotunde cu antreprenori de succes din Republica Moldova, precum şi cu politicieni care vor putea împărtăşi tinerilor experienţa antreprenorială proprie.

Datorită acestui proiect, tinerii vor acumula cunoştinţe maxime în domeniul antreprenoriatului, şi cel mai important este faptul că aceste cunoştinţe vor fi utile, cu exemple şi sfaturi concrete.

Sursa: gardatinara.md

Garda Tînără relansează cursurile de limbă moldovenească Decizia Curţii de Apel privind evacuarea pietrei comemorative va fi atacată la Curtea Supremă de Justiţie