Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideEvenimenteAMN

Evenimente ale AMN la tema “Domeniul socio-cultural”

10 noiembrie 2010
Alianţa Moldova Noastră pledează pentru o implicare mai activă a femeilor şi tinerilor în politică, programul electoral al formaţiunii prevede o serie de măsuri în acest sens, printre care şi introducerea în curricula şcolară a unui curs opţional privind egalitatea de gen, despre aceasta a declarat în cadrul unei conferinţe de presă vicepreşedintele AMN, Natalia Ciobanu. Ea a subliniat că în lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie figurează 38 de femei şi 26 de tineri. În altă ordine de idei, Natalia Ciobanu a anunţat că AMN a lansat jocul electoral “Serafică fără frică”, joc creat de un grup de tineri specialişti IT din cadrul organizaţiei de tineret a AMN şi “demonstrează aportul lui Serafim Urechean în lupta împotriva comunismului”.
21 iulie 2009
Organizaţia de Tineret AMN a desfăşurat acţiunea “Nici un vot la comunişti”, realizată împreună cu Organizaţiile de Tineret PLDM şi PL în Piaţa Marii Adunări Naţionale.
16 iulie 2009
Alianţa “Moldova Noastră” a susţinut o conferinţă de presă, la sediul AMN din str. Eminescu 68, pe tema: “Guvernarea comunistă şi «lupta» antidrog”.
14 iulie 2009
Alianţa “Moldova Noastră” a organizat o conferinţă de presă, la sediul AMN din str. Eminescu 68, pe tema: “Deţinătorii de patente protesteză împotriva amenzilor excesive, a controalelor şi a impozitelor fără măsură impuse de guvernarea comunistă”.
6 iulie 2009
Alianţa “Moldova Noastră” a desfăşurat o conferinţă de presă la sediul AMN din str. Eminescu 68, pe tema: “Absolvenţii şi candidaţii la universităţi: nota doi pentru comunişti!”
2 iulie 2009
Organizaţia de Tineret a Alianţei “Moldova Noastră” a organizat o conferinţă de presă, la sediul AMN din str. Eminescu 68, în cadrul căreia a fost lansat ziarul “Acu-i ACU”.
29 iunie 2009
Alianţa Moldova Noastră a desfăşurat o conferinţă de presă la sediul AMN din str. Eminescu 68, pe tema: “PCRM atacă! AMN cheamă la apărarea Republicii Moldova!”, prilej în care afost prezentat în premieră filmul produs la solicitarea AMN — “În apărarea Republicii Moldova!”
26 iunie 2009
Organizatia de Tineret a AMN a desfăşurat un flash mob în centrul Chişinăului, pe bul. Ştefan cel Mare, în faţa Ministerului Afacerilor Interne, cu genericul: “AMN împotriva torturii aplicate de poliţia lui Papuc!”
23 iunie 2009
Alianţa Moldova Noastră a depus flori la monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt din centrul capitalei cu prilejul aniversarii a 19 ani de la adoptarea Declaraţiei de Suveranitate a Republicii Moldova.
27 martie 2009
Alianţa Moldova Noastră a pichetat compania publică a audiovizualului Teleradio-Moldova, în semn de protest împotriva politicii editoriale a acesteia.
15 martie 2009
Alianţa Moldova Noastră a organizat în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, “Parada prăbuşirii comunismului în Republica Moldova!”.
“Unde sunt locurile de muncă promise tinerilor specialişti?”
3 martie 2009
Astăzi, 3 martie, începând cu ora 10:00, Organizaţia de Tineret a Alianţei Moldova Noastră a organizat un flash mob în faţa Guvernului Republicii Moldova cu genericul “Unde sunt locurile de muncă promise tinerilor specialişti?”[]
12 decembrie 2008
Alianţa “Moldova Noastră” a organizat un protest de susţinere a postului de televiziunie Pro TV Chişinău.
30 noiembrie 2008
Membri Organizatiei de Tineret a Partidului Alianta Moldova Noastra, impreuna cu deputatii fractiuni parlamentare si consilieri municipali AMN, au protestat timp de 5 min in fata Guvernului, unde au desfasurat un flash-mob in semn de protest fata de inconsistenta asa-numitului An al Tineretului.
31 mai 2008
Organizaţia de tineret a Alianţei “Moldova Noastră”, Asociaţia studenţilor AMN, Organizaţia tineretului democrat şi Organizaţia de femei AMN au organizat un marş de protest în centrul capitalei, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului.
9 martie 2008
La Chişinău a avut loc Conferinţa naţională a Asociaţiei “Studenţii AMN”, întrunind tineri de la Cahul, Bălţi, Chişinău.

Arhiva

2011 [4]
2010 [27]
2009 [54]
2008 [20]
2004 [1]
2003 [6]
2002 [1]
Alegeri [52]
Domeniul socio-cultural