Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideEvenimentePDM

PDM a lansat “Expresul Vocea Moldovei” pentru a se consulta cu cetăţenii

|versiune pentru tipar||
PDM / 8 septembrie 2014
PDM a lansat “Expresul Vocea Moldovei” pentru a se consulta cu cetăţenii

Pe 8 septembrie 2014, la Chişinău, Partidul Democrat din Moldova a lansat turneul “Expresul Vocea Moldovei”. Preşedintele PDM Marian Lupu, însoţit de miniştri, deputaţi şi alţi zeci de membri ai echipei democrate se vor afla într-un turneu de informare în satele şi oraşele ţării, la bordul unui autocar, cu privire la alegerea deschisă a candidaţilor democraţi care va avea loc pe 28 septembrie 2014 la toate sediile PDM din ţară.

“Astăzi pornim oficial în campania pentru promovarea alegerilor deschise pentru candidaţii pe listele PDM. Împreună cu colegii mei, vom merge la oameni să le aducem informaţii despre ce reprezintă aceste alegeri, să le spunem că listele PDM pentru alegeri nu vor mai fi făcute în birouri, dar prin decizia fiecărui om. Pe această cale dorim să contribuim la reformarea clasei politice şi la democratizarea societăţii”, a declarat Marian Lupu la evenimentul de lansare a turneului.

Preşedintele PDM a spus că acest turneu îşi propune nu doar să informeze cetăţenii cu privire la alegerile deschise iniţiate de democraţi, dar şi să dea startul unei reforme a clasei politice, în care politicienii vor respecta mai mult vocea cetăţenilor şi dorinţele exprimate de aceştia.