Alegerile parlamentare din 2019 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideEvenimentePL

Conferinţa Republicană a Tineretului Liberal

|versiune pentru tipar||
PL / 27 martie 2011 | 
Conferinţa Republicană a Tineretului Liberal

Pe 27 martie 2011, la Chişinău, a fost convocată a IV-a Conferinţă Republicană a Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal, eveniment la care au participat 728 de delegaţi din toate raioanele republicii.

Delegaţii la conferinţă au operat modificări în Regulamentul de organizare şi funcţionare al Tineretului Liberal modificând denumirea din “Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal” în “Tineretului Liberal”, totodată a fost adoptat un logou propriu care reprezintă o stea galbenă desprinsă din cele 27 de stele din sigla Partidului Liberal.

În cadrul evenimentului, actualul Ministru al Tineretului şi Sportului, Ion Cebanu, a fost ales preşedinte al Tineretului Liberal, cu votul a 560 de delegaţi. De asemenea, au fost adoptate rezoluţiile privind susţinerea şi promovarea tinerilor, privind necesitatea elucidării evenimentelor din 7 aprilie 2009, privind susţinerea şi promovarea tinerilor, privind tinerii cetăţeni ai Republicii Moldova studenţi în România.

După finalizarea conferinţei, delegaţii au participat la o depunere de flori la Piatra Comemorativă din Piaţa Marii Adunări Naţionale, în memoria tuturor victimelor regimului totalitar comunist.