Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Interzicerea simbolicii sovietice nu a scăzut din ratingul electoral al Partidului Comuniştilor

|versiune pentru tipar||
PCRM / 25 iulie 2012
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

Iniţiativa actualei guvernări de a interzice simbolica “secera şi ciocanul”, care se regăseşte în însemnele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, nu a scăzut din popularitatea acestei formaţiuni.

Acest lucru este confirmat de sondajul de opinie publicat, marţi, 24 iulie, de Centrul de investigaţii sociologice şi marketing CBS-AXA. Potrivit sondajului, care a fost realizat în perioada 6–15 iulie, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, atunci PCRM ar obţine 43,9 la sută din voturile alegătorilor decişi.

Acelaşi rating al Partidului Comuniştilor a fost confirmat de mai multe sondaje de opinie, realizate până la decizia majorităţii parlamentare de a interzice însemnele “secera şi ciocanul” pe teritoriul ţării, o hotărâre în acest sens fiind votată de Parlament pe data de 12 iulie curent.

Sondajul a fost realizat în perioada 6–15 iulie curent, pe un eşantion de 1228 persoane, din 91 de localităţi. Marja de eroare a sondajului este de +/- 2,8 la sută.

Sursa: www.pcrm.md

Cetăţeni: PCRM — esteb singura forţă opusă fărădelegilor social-economice şi politice Vladimir Voronin: Vom cere susţinerea poporului în apărarea simbolurilor PCRM