Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Stadion modern în comuna Izvoare, raionul Floreşti

|versiune pentru tipar||
PL / 28 august 2012
Partidul Liberal

Un stadion modern a fost inaugurat în comuna Izvoare din raionul Floreşti de Ziua Independenţei.

Primarul comunei Vladimir Zgavordei, împreună cu oaspeţi importanţi veniţi de la Chişinău, Floreşti şi Soroca, au tăiat panglica de inaugurare în fata unei asistenţe numeroase. Locuitorii comunei au venit cu mic cu mare la evenimentul de inaugurare, fiind mândri şi mulţumiţi de faptul că au un stadion modern în localitate, unul dintre cele mai moderne din întreg raionul Floreşti. În conformitate cu tradiţia, arena stadionului a fost sfinţită de preotul din localitate.

Stadionul din comuna Izvoare, amenajat în baza sponsorizărilor, va găzdui meciurile de fotbal de nivel raional. Potrivit primarului liberal Vladimir Zgavordei, autorităţile locale planifică pentru anul viitor amenajarea unei scene pe teritoriul stadionului pentru desfăşurarea concertelor, altor manifestări culturale şi artistice.

La eveniment au participat reprezentanţi ai administraţiei publice centrale şi locale: Octavian Bodişteanu, viceministrul Tineretului şi Sportului, Ştefan Paniş, Preşedintele raionului Floreşti, Boris Ivasi, Vicepreşedintele raionului Soroca, consilierul raional PL Sergiu Gulii, Roman Gherasimov, Preşedintele Filialei Raionale PL din Floreşti, reprezentanţii Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, ai autorităţilor publice de la Consiliul Raional Floreşti. Oaspeţii au venit şi cu cadouri pentru locuitori şi autorităţile comunei: un set de mingi de fotbal de la Consiliul Raional Floreşti şi de la Federaţia Moldovenească de Fotbal, precum şi drapelul Republicii Moldova de la consilierii raionali PL.

Stadionul din comuna Izvoare are o suprafaţă totală de circa 650 m.p., fiind situat chiar în centrul localităţii. Primarul comunei Vladimir Zgavordei a mulţumit tinerilor care au contribuit, în bază de voluntariat, la amenajarea stadionului, Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, precum şi agenţilor economici locali graţie cărora a fost posibilă amenajarea stadionului, în special antreprenorilor Leonid Turculeţ, Aurel Novac şi Inga Fiodorov. Sportivii din localitate şi agenţii economici au primit diplome de recunoştinţă din partea autorităţilor publice locale pentru contribuţia adusă.

După ceremonia de inagurare, cei prezenţi au asistat la un meci amical de fotbal între echipele din comunele Izvoare şi Gura Căinarului (antrenor Simion Vlas).

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Ziua Independenţei marcată de liberalii din Paris cu proteste şi horă Bustul lui Eminescu, inaugurat în satul Feşteliţa, raionul Ştefan Vodă