Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

PLDM continuă acţiunile de susţinere a sinistraţilor

|versiune pentru tipar||
PLDM / 1 septembrie 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova a continuat să organizeze acţiuni de susţinere, inclusiv psihologică, a persoanelor care au avut de suferit în urma inundaţiilor. Săptămîna trecută, echipe de psihologi s-au deplasat în satele Drepcăuţi şi Lipcani, raionul Briceni.

Specialiştii în consiliere psihologică au organizat atît şedinţe în grup, cît şi individuale. Asistenţa a beneficiat de un şir de recomandări privind modul de depăşire a stării de stres, frică şi deznădejde, în care s-au pomenit, după ce le-au fost distruse casele şi inundate terenurile agricole. Persoanele calamitate au apreciat întîlnirile cu psihologii, specificînd că acestea sunt binevenite şi oportune.

De asemenea, către 1 septembrie, 112 de copii din familiile sinistrate din satele Drepcăuţi, Criva, Şirăuţi şi Lipcani, raionul Briceni au primit in dar din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova ghiozdane şi rechizite şcolare. Astfel, prima zi a noului an de studii a devenit şi pentru aceşti copii o adevărată sărbătoare.

Serviciul de presă al PLDM
Declaraţia PLDM cu privire la situaţia critică din domeniul culturii Guvernarea sfidează revendicările legitime ale cadrelor didactice