Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Cursuri de orientare profesională pentru tinerii liberali democraţi

|versiune pentru tipar||
PLDM / 9 iulie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 27 şi 29 iunie, s-au desfăşurat cursurile opţionale de orientare profesională din cadrul Şcolii de Studii Europene. Sesiunea a avut loc la solicitarea participanţilor şi în contextul derulării ultimului modul “Oportunităţi Europene pentru Tineri”.

Moderatorul sesiunii, George Mocanu, Preşedintele Tineretului Liberal Democrat din Moldova a vorbit despre necesitatea implicării tinerilor în activităţi extracurriculare. S-a mai discutat despre schimbările ce au loc pe piaţa muncii şi care sunt cerinţele angajatorilor.

O componentă importantă din cadrul seminarului a fost dezbaterea privind modul de elaborare a unui CV, preum şi elementele care te fac competitiv în procesul de angajare. Tinerii au apreciat această sesiune ca fiind una de strictă necesitate şi utilă pentru ei.

Şcoala de Studii Europene se desfăşoară în cadrul Programului “Agenda Europeană 2012”, la iniţiativa Tineretului Liberal Democrat din Moldova. Pe parcursul lunii iunie, 150 tineri au studiat instituţiile Uniunii Europene, procesul de integrare europeană, precum şi oportunităţile pe care le oferă Uniunea Europeană tinerilor.

Sursa: www.pldm.md

Simion Furdui: Informaţiile de pe etichetele produselor alimentare trebuie să fie de o mai bună calitate Şcoala de vară pentru femeile lider din PLDM