Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

“Garda Tînără” a contribuit la soluţionarea problemelor spitalului clinic municipal Nr.4

|versiune pentru tipar||
PSRM / 2 martie 2012 | 
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Membrii organizaţiei de tineret “Garda Tînără” împreună cu juristul spitalului clinic municipal Nr.4 Vasile Bolea au susţinut o conferinţă de presă cu tema “Soarta spitalului clinic municipal Nr.4”.

În cadrul conferinţei de presă tinerii au atenţionat opinia publică despre problemele cu care se confruntă spitalul clinic municipal nr.4, precum şi despre eforturile care au fost depuse de organizaţia “Garda Tînără” în vederea stopării distrugerii spitalului.

“Organizaţia de tineret «Garda Tînără» întotdeauna a apărat drepturile cetăţenilor, din care cauză n-a putut rămîne indiferentă faţă de distrugerea spitalului clinic municipal Nr4. Astăzi suntem bucuroşi că eforturile noastre n-au fost zădarnice”, a declarat Eugenia Bîtcă, membru al Gărzii Tinere.

Eugenia Bîtcă a prezentat copiile documentelor care confirmă că pe data de 18 ianuarie, imediat după acţiunea de protest organizată de membrii Gărzii Tinere în faţa Direcţiei Sănătate a Consiliului Municipal Chişinău, Ministerul Sănătăţii a emis un ordin prin care prevede majorarea numărului de locuri în instituţia medical respectivă de la 80 la 100. Un alt ordin, emis cu o săptămînă mai tîrziu, prevede majorarea sumei alocate pentru fiecare pacient de la 69 lei pînă la 214 lei.

“Noi, mişcarea «Garda Tînără» ne rezervăm dreptul să urmărim şi în continuare cum evoluează lucrurile în spitalul clinic nr.4. În cazul în care vor avea loc încălcări, vom depune efort pentru înlăturarea acestora”, a declarat Serghei Doina, membru al Gărzii Tinere.

Sursa: socialistii.md

Socialiştii au depus coroane de flori la podul de la Vadul-lui-Vodă Eroarea strategică şi diplomatică a guvernării de la Chişinău