Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideEvenimentePRM

Evenimente ale PRM la tema “Activitatea internă de partid”

Congresul II al Partidului Regiunilor din Moldova
12 octombrie 2013 | 
Pe 12 octombrie 2013, la Chişinău, şi-a ţinut lucrările Congresul II al Partidului Regiunilor din Moldova (PRM), eveniment la care au fost prezenţi 469 de delegaţi din toate raioanele ţării şi preşedintele Partidului “Patrioţii Moldovei” şi a Partidului Socialist din Moldova[]
2 iunie 2013
La Chişinău, a avut loc şedinţa Consiliului Politic Naţional al Partidului Regiunilor din Moldova, în cadrul căreia au participat liderii organizaţiilor teritoriale ale formaţiunii. Participanţii au discutat despre situaţia politică actuală şi au trasat noi obiective de dezvoltare ale partidului. În cadrul şedinţei s-a decis că în luna octombrie 2013 va avea loc Congresul partidului care va servi drept rampă înainte de alegerile parlamentare. Totodată, participanţii au decis elaborarea unui ziar al partidului, numit “Ziarul Regiunilor”.
26 februarie 2012
La sediul central al Partidului Regiunilor din Moldova a avut loc şedinţa liderilor organizaţiilor teritoriale ale PR din raioanele de nord ale republicii. În cadrul şedinţei a fost discutată situaţia politică din ţară dar şi au fost trasate noi obiective pentru consolidarea partidului. De asemenea, participanţii la şedinţă au adoptat decizia de a constitui organizaţii teritoriale ale PRM la Dubăsari, Sîngerei şi Şoldăneşti.
Lansarea Partidului Regiunilor din Moldova
21 decembrie 2011 | 
Pe 21 decembrie 2011, la Chişinău a fost prezentată oficial platforma politică a Partidului Regiunilor din Moldova (PR). În cadrul evenimentului, liderul partidului, başcanul Găgăuziei Mihail Formuzal, a declarat că noua formaţiune are drept obiectiv consolidarea statalităţii moldoveneşti, crearea condiţiilor pentru dezvoltarea economiei şi sporirea bunăstării oamenilor[]
29 noiembrie 2011
La Comrat avut loc şedinţa Consiliului Naţional al Partidului Regiunilor în cadrul căreia au fost discutate subiecte privind consolidarea partidului şi a fost adoptată Declaraţia cu privire la principiile Partidului Regiunilor din Moldova. De asemenea, în cadrul şedinţei a fost anunţată constituirea Organizaţiei Teritoriale Rezina a Partidului Regiunilor.

Arhiva

2014 [1]
2013 [2]
2012 [2]
2011 [2]
Activitatea internă de partid