Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideEvenimente

Evenimente ale Partidului Regiunilor din Moldova (PRM)

12 iunie 2014
Partidul “Patrioţii Moldovei” şi Partidul Regiunilor din Moldova, alături de reprezentanţi ai bisericii, minorităţilor naţionale, oameni de artă, cultură, ştiinţă şi educaţie au organizat la Chişinău şedinţa specială a Comitetului organizatoric de desfăşurare a primului Congres naţional al poporului cu prilejul a 655 ani a statalităţii moldoveneşti. Organizatorii au decis să formeze o nouă mişcare amplă, apartinică, a forţelor patriotice — Uniunea Popular patriotică “Moldova Mare”.

Domeniul socio-culturalRelaţii interpartinice

Congresul II al Partidului Regiunilor din Moldova
12 octombrie 2013 | 
Pe 12 octombrie 2013, la Chişinău, şi-a ţinut lucrările Congresul II al Partidului Regiunilor din Moldova (PRM), eveniment la care au fost prezenţi 469 de delegaţi din toate raioanele ţării şi preşedintele Partidului “Patrioţii Moldovei” şi a Partidului Socialist din Moldova[]

Activitatea internă de partidAtitudinea faţă de guvernareRelaţii interpartinice

2 iunie 2013
La Chişinău, a avut loc şedinţa Consiliului Politic Naţional al Partidului Regiunilor din Moldova, în cadrul căreia au participat liderii organizaţiilor teritoriale ale formaţiunii. Participanţii au discutat despre situaţia politică actuală şi au trasat noi obiective de dezvoltare ale partidului. În cadrul şedinţei s-a decis că în luna octombrie 2013 va avea loc Congresul partidului care va servi drept rampă înainte de alegerile parlamentare. Totodată, participanţii au decis elaborarea unui ziar al partidului, numit “Ziarul Regiunilor”.

Activitatea internă de partid

23 mai 2012 | 
În cadrul unei conferinţe de presă, liderul Partidului Regiunilor din Moldova, Mihail Formuzal a vorbit despre iniţiativa sa de crearea a unei mişcări sociale care va proteja drepturile minorităţilor naţionale din Republica Moldova. “Azi, se încalcă drepturile minorităţilor naţionale, iar mîine vor fi încălcate drepturile populaţiei moldoveneşti autohtone. Nu este o tendinţă bună. Mişcarea nu va avea nimic în comun cu Partidul Regiunilor. În societatea moldovenească se face simţită o suprapondere a celor de extrema dreaptă care impun voinţa la peste 90% din populaţie. Ei ne pot duce departe”, a afirmat Formuzal. El a mai declarat că în Moldova trebuie să existe a doua limbă oficială — cea rusă, care “va elimina problema Transnistriei”.

Domeniul socio-culturalDrepturile şi libertăţile omului

26 februarie 2012
La sediul central al Partidului Regiunilor din Moldova a avut loc şedinţa liderilor organizaţiilor teritoriale ale PR din raioanele de nord ale republicii. În cadrul şedinţei a fost discutată situaţia politică din ţară dar şi au fost trasate noi obiective pentru consolidarea partidului. De asemenea, participanţii la şedinţă au adoptat decizia de a constitui organizaţii teritoriale ale PRM la Dubăsari, Sîngerei şi Şoldăneşti.

Activitatea internă de partid

Evenimente majore

Arhiva

2014 [1]
2013 [2]
2012 [2]
2011 [2]