Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 ADEPTActivităţi

Masa rotundă “Dezbateri asupra Raportului trimestrial Euromonitor nr. 2, perioada ianuarie–martie 2006”

|versiune pentru tipar||
aprilie 2006
Masa rotundă “Dezbateri asupra Raportului trimestrial Euromonitor nr. 2, perioada ianuarie–martie 2006”

La 18 aprilie 2006 în sala de conferinţe a hotelului “Dedeman Grand Chişinău” Asociaţia ADEPT şi Centrul “Expert-Grup” o organizat o masă rotundă la care s-a discutat asupra Raportului trimestrial “Euromonitor” nr. 2. La acest eveniment au participat atît reprezentanţi ai societăţii civile, ONG-uri, cît şi funcţionari ai guvernului, parlamentari, reprezentanţi ai partidelor extraparlamentare.

Euromonitor nr. 2 a cuprins perioada ianuarie-martie 2006 şi a reflectat evoluţiile din zece domenii de maximă importanţă, domenii ce sînt prevăzute în Planul de Acţiuni reprezentînd o continuare a evaluării acţiunilor din 2005, efectuată în Euromonitor nr. 1.

Raportul a fost elaborat în cadrul proiectului “Planul de Acţiuni Uniunea Europeană — Republica Moldova: document accesibil publicului”, finanţat de Departamentul Marii Britanii pentru Dezvoltare Internaţională (DFID). Acest proiect are menirea să creeze un cadru larg şi deschis pentru promovarea dezbaterilor pe marginea implementării Planului de Acţiuni.