Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideEvenimentePNL

Evenimente ale PNL la tema “Administraţie publică”

14 iulie 2011 | 
Liderul PNL, Vitalia Pavlicenco a declarat într-o conferinţă de presă că Prim-ministrul Vlad Filat nu este capabil să conducă un guvern de coaliţie iar mesajul adresat de către Filat după consultările pe care le-a avut cu societatea demonstrează interesul de a-şi subordona total guvernul şi de a bloca alegerea şefului statului. PNL este de părere că eschivarea de la dialog în cadrul AIE poate fi interpretată ca lipsă de voinţă politică, de incapacitate de a formula viziuni solide şi de a organiza realizarea lor. Totodată, PNL se declară îngrijorat şi de toleranţa afişată de Vlad Filat faţă de PCRM. “Taxăm acţiunile lui Vlad Filat dacă urmăresc distrugerea AIE şi un joc direct sau indirect cu PCRM”, a subliniat Vitalia Pavlicenco. În opinia sa, fiecare din liderii AIE trebuie să se angajeze public că nu va vota împreună cu PCRM.
27 februarie 2011
Au avut loc două conferinţe teritoriale ale Partidului Naţional Liberal — la Soroca şi la Căuşeni. Preşedinţii organizaţiilor au prezentat rapoarte despre activitatea desfăşurată de structurile teritoriale, de Delegaţiile politice raionale, după care au vorbit membrii conducerii partidului — Vitalia Pavlicenco, preşedintele PNL, Anatol Revenco, vicepreşedinte al PNL şi Petru Moisei, Secretar General al PNL. Conducătorii PNL au explicat ce sarcini stau în faţa formaţiunii şi au avertizat în legătură cu pericolele ce provin de la partidele parlamentare în viitorul scrutin. De asemenea, filialele raionale şi-au ales conducerea şi se mobilizează pentru alegerile locale, pregătind platformele şi listele de candidaţi pentru primari şi consilieri, pe care le vor prezenta alegătorilor.
15 mai 2010
La sediul PNL a avut loc şedinţa lărgită a Biroului Permanent Central cu participarea preşedinţilor filialelor teritoriale. Subiectele dezbatute au avut, preponderent, caracter organizatoric, în contextul demarării pregătirilor PNL pentru alegerile locale. BPC a adoptat o hotarîre cu privire la sarcinile structurilor teritoriale, printre care inventarierea tuturor membrilor PNL, pregătirea conferinţelor teritoriale, a întîlnirilor cu cetăţenii, monitorizarea, în continuare, a guvernării liberal-democrate — atît la centru, cît şi în teritoriu — colectarea problemelor localităţilor şi a abuzurilor noilor guvernanţi pentru a fi prezentate în emisiunile televizate şi pentru a fi incluse în Platforma pentru alegerile locale-2011.

Arhiva

2014 [9]
2013 [7]
2012 [5]
2011 [17]
2010 [24]
2009 [4]
2008 [24]
Administraţie publică
Alegeri [28]