Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideEvenimentePPM

Evenimente ale PPM la tema “Securitate naţională”

17 aprilie 2014
În cadrul unei acţiuni de protest în faţa Ambasadei SUA în RM, circa 50 de activişti şi simpatizanţi ai Partidului “Patrioţii Moldovei”, ai Mişcării civice “Родина-Евразийский союз” şi Ligii tineretului rus “Alegerea Moldovei”, au solicitat SUA să nu se implice în treburile interne ale Republicii Moldova şi ţărilor CSI. Protestatarii au scandat: “Moldova este împotriva democraţiei sîngeroase!”, “Fascismul nu va trece!”, “Nu agresiunii SUA!”.
30 noiembrie 2011
În cadrul unei conferinţe de presă, liderul Partidului “Patrioţii Moldovei”, Mihail Garbuz a declarat că formaţiunea sa pledează pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Euroasiatică. Potrivit lui forţele patriotice trec la o nouă etapă de acţiuni, care se va numi “Renaşterea Moldovei Mari”. “Va fi creat centrul informaţional unic «Eurasia Inform», va fi constituit un grup de experţi pentru elaborarea bazei organizatorice şi normative de asigurare a procesului integrator, pentru desfăşurarea unei conferinţe internaţionale consacrate problemei integrării în spaţiul euroasiatic”, a mai adăugat preşedintele partidului.
9 septembrie 2011
Liderul Partidului “Patrioţii Moldovei”, Mihail Garbuz, în cadrul unei conferinţe de presă, s-a adresat către comuniştii simpli din Republica Moldova, menţionînd că “în cei 20 de ani de independenţă conducerea a fost transmisă de la unionişti la PCRM şi invers”. “Şi unii, şi alţii au urmărit acelaşi scop — de a destrăma statul moldovenesc suveran. Unii au luat afacerile de la cetăţeni, alţii au împărţit proprietatea de stat. Şi astăzi aceste grupări, de fapt, se unesc într-o singură forţă”, a spus el. Garbuz consideră că Partidul Comuniştilor “se ascunde sub lozinci roşii, îşi îndreaptă privirile în mod trădător spre Vest şi spre promisiunile FMI, împreună cu liberalii şi pseudodemocraţii”.

Arhiva

2014 [3]
2013 [2]
2012 [3]
2011 [4]
2010 [3]
Securitate naţională