Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideEvenimentePPM

Evenimente ale PPM la tema “Activitatea internă de partid”

Cinci formaţiuni politice de stînga au decis să-şi consolideze eforturile comune
5 februarie 2013 | 
Pe 5 februarie 2013, la Chişinău, şi-a ţinut lucrările forumul “Moldova: alternativa de stînga” în cadrul căruia Partidul Socialiştilor, Partidul Popular Socialist, Partidul “Patrioţii Moldovei”, Partidul “Renaştere” şi Partidul Moldova Unită au decis să-şi consolideze eforturile prin crearea Consiliului Coordonator comun[]
15 iunie 2011
Partidul “Patrioţii Moldovei” a creat formaţiunea politică Frontul Renaşterii Naţionale şi speră să o înregistreze în decurs de o lună, despre aceasta a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă coordonatorul partidului, Oleg Oceretniuc. Potrivit lui, “scopul principal al Frontului este unirea forţelor promoldoveneşti în vederea consolidării şi împotrivirii tendinţei distrugătoare, pe care o desfăşoară actuala guvernare”. De asemenea, Oleg Oceretniuc a mai declarat că “la alegerile din 19 iunie Frontul îl va susţine pe candidatul PCRM la funcţia de primar general, Igor Dodon”.
8 august 2010
La iniţiativa Partidului “Patrioţii Moldovei” în parteneriat cu organizaţiile obşteşti “Salvagardare” şi “Unitatea Spirituală”, a fost organizat “Actul Sfînt de unire a popoarelor ţării sub denumirea Ştefan cel Mare şi Sfînt”. O coloană impunătoare de automobile şi autobuze, împodobite cu drapeluri ce simbolizau unirea sub steagurile lui Ştefan cel Mare şi Sfînt au parcurs străzile centrale a Chişinăului spre punctul final al coloanei, Centrul Istorico- Cultural al Moldovei în Orheul Vechi, s. Butuceni. Aceasta a fost una din primele acţiuni organizate şi petrecute de către partidul Politic “Patrioţii Moldovei” cu scopul de a demonstra că în RM sînt posibilităţi de a ridica patriotismul la un nivel mai înalt.

Arhiva

2014 [3]
2013 [2]
2012 [3]
2011 [4]
2010 [3]
Activitatea internă de partid