Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriBaşcan2006Curier electoral

Curier electoral din 15 noiembrie 2006

|versiune pentru tipar|

Adresarea AMN

În cadrul unei conferinţe de presă, liderii Alianţei “Moldova Noastră” (AMN) au solicitat misiunilor diplomatice, Misiunii OSCE, organizaţiilor nonguvernamentale şi partidelor politice din Republica Moldova să intensifice monitorizarea alegerilor Guvernatorului Găgăuziei. În opinia liderului AMN Serafim Urechean, actuala guvernare foloseşte la maximum resursele administrative pentru promovarea candidatului susţinut de Partidul Comuniştilor şi aplică toate metodele de suprimare a oponenţilor acestuia. AMN declară că nu va susţine nici un candidat în respectivele alegeri, fiind doar interesaţi ca alegerile să se desfăşoară corect şi fără fraudele care au fost înregistrate în campaniile din 2001, 2003 şi 2005. (după regnum.ru)

Apel în susţinerea lui M.Formuzal

Congresul comunităţilor ruse (CCR) a chemat alegătorii găgăuzi să voteze la alegerile din 3 decembrie 2006 pentru candidatul Mihail Formuzal. Declaraţia a fost făcută de Valeri Klimenko, preşedintele CCR (tot el şi lider al Mişcării social-politice “Ravnopravie”) care a opinat că din cei patru candidaţi la funcţia de Guvernator al Găgăuziei cel mai destoinic este anume M.Formuzal, care va fi susţinut în activitatea sa ulterioară de reprezentanţii etniei ruse. (după Regnum.ru)

Pagină web a unui candidat

Candidatul Mihail Dudoglo a lansat o pagină web cu conţinut electoral, în cuprinsul căreia sînt prezente (la moment, doar în limba rusă) biografia candidatului, programul electoral, declaraţiile de susţinere şi alte materiale de informare.