Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriBaşcan2006Curier electoral

Curier electoral din 27 noiembrie 2006

|versiune pentru tipar|

Pregătirile de alegeri în faza finală

În prezenţa reprezentanţilor concurenţilor electorali, Comisia Electorală Centrală a Găgăuziei a tipărit buletinele de vot pentru alegerile Başkanului din 3 decembrie 2006. Sînt tipărite 85 mii de buletine care se distribuie în cele 3 comisii electorale de circumscripţie, de unde vor fi preluate de birourile electorale ale secţiilor de votare, cu 2 zile înainte de alegeri.

La data de 24 noiembrie, pentru observarea alegerilor din 3 decembrie 2006 erau acreditaţi 21 de observatori naţionali şi internaţionali. Către ziua alegerilor se aşteaptă ca numărul observatorilor să crească considerabil.

Apeluri în susţinerea lui M.Formuzal

Biroul Central al Partidului Social Democrat din Moldova a difuzat o Adresare către locuitorii UTA Găgăuzia, prin care exprimă susţinere politică candidatului Mihail Formuzal şi îndeamnă alegătorii să-l voteze la alegerile din 3 decembrie 2006. Concomitent, PSDM face apel către reprezentanţii puterii să asigure condiţii corecte şi echitabile pentru exprimarea libera a alegerii cetăţenilor, cu respectarea tuturor principiilor democratice, în conformitate cu legislaţia electorală şi standardele internaţionale. (comunicatul PSDM)

Sprijinul său pentru Mihail Formuzal l-a anunţat şi Partidul Popular Republican. În Declaraţia PPR populaţia autonomiei este chemată să voteze pentru primarul oraşului Ceadîr-Lunga, care este şi preşedinte al Consiliului republican al PPR.