Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriGăgăuzia2012Curier electoral

Curier electoral din 25 iulie 2012

|versiune pentru tipar|

Vizita delegaţiei USAID la Comrat

Prim-vicepreşedintele Adunării Populare a Găgăuziei, Damian Caraseni, a avut o întrevedere cu delegaţia USAID (Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională). Delegaţia a sosit în Găgăuzia cu scopul de a studia eficacitatea programelor realizate de USAID în autonomie şi în special în mun. Comrat.

În cadrul întrevederii s-a vorbit despre Găgăuzia ca regiune, structura acesteia, problemele de dezvoltare, funcţionarea APG în timpul campaniei electorale pentru alegerile din Adunarea Populară, despre asistenţa financiară externă în realizarea diverselor proiecte de dezvoltare în sfera social-economică din autonomie. // Adunarea Populară a Găgăuziei

CEC din Găgăuzia a aprobat declaraţia editorială a CP GRT

CEC din Găgăuzia a aprobat declaraţia editorială a CP GRT cu privire la reflectarea campaniei electorale pentru alegerile în Adunarea Populară a Găgăuziei din 9 septembrie 2012. Declaraţia stabileşte principiile generale de reflectare a campaniei electorale, condiţiile de acordare a timpului de emisie, regulamentul de organizare a dezbaterilor între candidaţii la funcţia de deputat în APG. Materialele jurnalistice vor fi difuzate la rubrica “Alegeri 2012”.

Au fost înregistraţi încă 13 candidaţi la funcţia de deputat în Adunarea Populară

Prin hotărîrea Nr.13/1 a Comisiei Electorale Centrale din Găgăuzia au fost înregistraţi încă 13 candidaţi pentru alegerile la funcţia de deputat în APG, şapte dintre aceştia sunt independenţi.