Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideEvenimente

Evenimente ale Partidului Popular din Republica Moldova (PPRM)

Congresul IV Extraordinar al Partidului Popular din Republica Moldova
21 martie 2015
Pe 21 martie, la Chişinău, a avut loc Congresul IV extraordinar al Partidului Popular din Republica Moldova, eveniment care a întrunit delegaţi din toate raioanele republicii[]

Activitatea internă de partid

15 septembrie 2014 | 
Un grup de reprezentanţi ai Partidului Popular din Republica Moldova a organizat o acţiune de protest în faţa Băncii de Economii, unde au scandat: “Moldova nu se vinde”! “jos oligarhii!” etc.

Atitudinea faţă de guvernareDomeniul socio-cultural

9 septembrie 2014
Conducerea Partidului Popular din Republica Moldova, în frunte cu liderul partidului, Alexandru Oleinic, a efectuat o vizită de lucru în raionul Donduşeni, unde a avut loc o întîlnire cu membrii şi simpatizanţii formaţiunii, în cadrul căreia s-a pus în discuţie proiectul Programului Electoral al partidului.

Activitatea internă de partidAlegeri

Congresul III Extraordinar al Partidului Popular din Republica Moldova
24 mai 2014
Pe 24 mai 2014, la Chişinău, a fost convocat Congresul III Extraordinar al Partidului Popular din Republica Moldova (PPRM). Sarcina principală a congresului a fost pregătirea PPRM pentru alegerile parlamentare din 2014[]

Activitatea internă de partidAlegeri

6 aprilie 2014
Tinerii Partidului Popular din Republica Moldova au organizat un flash-mob în scuarul europei, prin care au cerut adevărul despre evenimentele din 7 aprilie. Tinerii au mers într-un marş pînă la Preşedinţie, unde au încleiat pe gardul care înconjoară instituţia, fotografii cu imagini din aprilie 2009.

Atitudinea faţă de guvernareDrepturile şi libertăţile omuluiSituaţii excepţionale

Evenimente majore

Arhiva

2015 [1]
2014 [19]
2013 [20]
2012 [13]

Site-uri relevante