Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideEvenimente

Evenimente ale Partidului Acţiunea Democratică (PAD)

7 februarie 2014 | 
Preşedintele Partidului Acţiunea Democratică, deputatul Mihai Godea, a solicitat SIS, MAI şi Procuraturii Generale să ancheteze toate arestările efectuate de către forţele regimului de la Tiraspol în baza legislaţiei Republicii Moldova. Deputatul a expediat interpelări oficiale în acest sens şi a făcut publice acţiunile sale în cadrul unui briefing de presă.

Drepturile şi libertăţile omuluiProblema Transnistreană

31 ianuarie 2014 | 
În cadrul unei conferinţe de presă, liderul PAD, Mihai Godea, a îndemnat locuitorii din UTA Găgăuzia să nu participe la referendumurile din 2 februarie curent, organizate de autorităţile de la Comrat. Deputatul a declarat că aceste referendumuri sunt nişte provocări, organizate de către forţele politice de la Moscova, dar susţinute şi de către două partide politice din Chişinău.

AlegeriDrepturile şi libertăţile omuluiPolitica externă / integrare europeană

16 ianuarie 2014 | 
În cadrul unei conferinţe de presă, liderul PAD, deputatul Mihai Godea, a solicitat Preşedintelui Nicolae Timofti să convoace de urgenţă Consiliul Suprem de Securitate pentru a dezbate şi decide asupra provocărilor orchestrate de Federaţia Rusă în stînga Nistrului şi în autonomia Găgăuză. În acest sens, deputatul a venit cu solicitări şi în adresa prim-ministrului şi preşedintelui Parlamentului să întreprindă acţiuni prompte în conformitate cu atribuţiile care le revin.

Administraţie publicăAtitudinea faţă de guvernareProblema Transnistreană

27 noiembrie 2013 | 
În cadrul unei conferinţe de presă, liderul PAD, Mihai Godea a declarat că are îndoieli asupra faptului că actuala putere va reuşi să ducă la bun sfîrşit negocierile cu UE. “Parafarea Acordului la Vilnius este începutul sfîrşitului pentru liderii de la guvernare care au parazitat suficient pe această idee. Negocierea semnării Acordului de Asociere nu va mai ţine de discursuri politice şi slogane, ci de realizarea reformelor autentice”, a opinat el.

Atitudinea faţă de guvernarePolitica externă / integrare europeană

31 octombrie 2013 | 
Liderul PAD, Mihai Godea, acuză partidele de Guvernare că fac presiuni asupra cetăţenilor bugetari, ca aceştia să participe la meetingul planificat pentru 3 noiembrie. “Nu vom fi complici la presiunile făcute în teritoriu, de către actuala guvernare asupra oamenilor. Cetăţenii noştri au dreptul fundamental la demnitate, la libertate de constiinţă şi la libera exprimare. Au dreptul elementar de a nu fi forţaţi să iasă în centrul capitalei cînd acasă le e greu, frig şi foame”, a precizat Godea în cadrul unui briefing de presă.

Atitudinea faţă de guvernareDomeniul socio-culturalDrepturile şi libertăţile omuluiPolitica externă / integrare europeană

Evenimente majore

Arhiva

2014 [3]
2013 [14]
2012 [36]
Alegeri [15]

Site-uri relevante