Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideEvenimentePN

Evenimente ale PN la tema “Activitatea internă de partid”

Congresul V Extraordinar al Partidului Nostru
18 martie 2017 | 
La 18 martie 2017 şi-a ţinut lucrările Congresul V Extraordinar al Partidului politic “Partidul Nostru”, eveniment la care au participat peste 800 de delegaţi din toate raioanele ţării. Sarcina principală a congresului a fost elaborarea şi adoptarea strategiilor şi tacticilor politice ale partidului pentru perioada imediat următoare[]
31 august 2016 | 
În cadrul unei conferinţe de presă, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat că formaţiunea sa l-a desemnat pe jurnalistul Dumitru Ciubaşenco, în calitate de candidat la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, pentru alegerilor prezidenţiale din 30 octombrie 2016.
6 martie 2016 | 
Preşedintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a avut o întîlnire cu locuitorii or. Cantemir, în cadrul căreia un grup de primari şi consilieri locali din raionul Cantemir, aleşi pe listele PCRM, au aderat la Partidul Nostru.
Congresul IV repetat al Partidului Popular Republican
8 februarie 2015 | 
Pe 8 februarie 2015, la Chişinău, şi-a ţinut lucrările Congresul IV repetat al Partidului Popular Republican (PPR). În cadrul congresului, a fost reales preşedintele formaţiunii, aprobată decizia de modificare a denumirii partidului în “Partidul Nostru”, dar şi a Statutului şi Programului politic al formaţiunii[]
Congresul IV al Partidului Popular Republican
13 aprilie 2014
Pe 13 aprilie 2014, la Chişinău, şi-a ţinut lucrările Congresul IV al Partidului Popular Republican, eveniment la care au participat 248 de delegaţi din toată republica[]
23 martie 2011
În cadrul unei conferinţe de presă, Partidul Moldova Unită, Mişcarea social-politică “Forţa Nouă” şi Partidul Popular Republican au anunţat că fuzionează. Liderii celor trei partide, Vladimir Ţurcan, Valeriu Pleşca şi Nicolae Andronic au declarat că pînă la sfîrşit de aprilie vor definitiva procesul prin votul congreselor formaţiunilor. “Noi avem valori, idei şi acţiuni comune, iar consolidarea forţelor politice e necesară pentru societatea noastră. Sperăm că vom fi un exemplu pentru celelalte partide care ne vor urma. Aceste trei formaţiuni se vor uni sub denumirea de Partidul Moldova Unită şi vor păstra doctrina de centru-stînga”, a declarat preşedintele PMU, Vladimir Ţurcan, menţionînd că pînă la Congresul de fondare, noul partid va avea trei copreşedinţi prin rotaţie.
3 noiembrie 2008
Partidul Popular Republican a organizat o conferinţă de presă, în sala de şedinţe a agenţiei NFOTAG, tema conferinţei: “Partidul «Mama, Tata şi Eu» sau de ce Ministerul Justiţiei a refuzat înregistrarea modificărilor la documentul de constituire a PPR”.
30 septembrie 2008
Partidul Popular Republican a convocat o conferinta de presa in incinta agentiei INFOTAG pe tema: “Despre lucrarile Congresului II Extraordinar al PPR”.
27 septembrie 2008
A avut loc Congresul II Extraordinar al Partidului Popular Republican (PPR), în cadrul căruia au fost operate mai multe modificări redacţionale la documentele de constituire ale partidului.
Conferinţa a V-ea Naţională a PŢCDM
26 iunie 2004
La 26 iunie curent, a fost convocată Conferinţa a V-ea Naţională a Partidului Ţărănesc Creştin Democrat din Moldova (PŢCDM). Delegaţii PŢCDM, participanţi la acest for, au adoptat un şir de hotărîri, între care şi cea de a elabora un nou program şi statut ale acestei formaţiuni[]

Arhiva

2017 [1]
2016 [6]
2015 [1]
2014 [1]
2011 [3]
2010 [3]
2009 [2]
2008 [4]
2004 [1]
Activitatea internă de partid