Alegerile parlamentare din 2019 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideEvenimentePSRM

Evenimente ale PSRM la tema “Colaborarea internaţională”

17 iulie 2014 | 
Deputaţii socialişti Igor Dodon, Zinaida Greceanîi, Ion Ceban împreună cu mai mulţi membri şi susţinători ai PSRM, au depus flori la Ambasada Federaţiei Ruse de la Chişinău pentru a ţine un minut de reculegere în memoria victimelor accidentului ce a avut loc pe 15 iulie curent în metroul din Moscova.
14 iulie 2014
La Moscova, Partidul Socialiştilor a organizat o întîlnire cu cetăţenii aflaţi la muncă în Federaţia Rusă, în cadrul căreia liderul PSRM, Igor Dodon a vorbit despre efectele negative ale semnării Acordului de Asociere şi beneficiile aderării Republicii Moldova la Uniunea Vamală. Totodată, a vorbit despre situaţia social-politică din ţară şi despre importanţa alegerilor din 2014.
19 iunie 2014
Liderul socialiştilor, Igor Dodon a semnat la Moscova un Acord de colaborare între PSRM şi Partidul “Spravedlivaia Rossia”. Documentul prevede consolidarea relaţiilor de cooperare atît între cele două partide, cum şi contribuţia la îmbunătăţirea relaţiilor bilaterale politice şi economice între cele două state.
30 mai 2014 | 
Un grup de activişti ai Partidului Socialiştilor din Republica Moldova au organizat o acţiune de protest în faţa reprezentanţei Uniunii Europene în Moldova, unde şi-au exprimat indignarea faţă de acţiunile întreprinse de autorităţile moldoveneşti vizavi de oaspeţii străini, în special, expulzarea expertului finlandez, Johan Backman.
27 iunie 2012 | 
La baza de odihnă “Dacia-Marin”, Vadul-lui-Vodă, a avut loc deschiderea oficială a primei ediţii a Forumului internaţional “Tineretul fără frontiere”, organizat de aripa tînără a Partidului Socialiştilor din Moldova “Garda Tînără”. Forumul şi-a ţinut lucrările în perioada 27–28 iunie şi a întrunit cca 80 de reprezentanţi ai organizaţiilor de tineret din Rusia, Ucraina şi Moldova. În cadrul forumului au fost dezbătute subiecte precum: unitate prin diversitate — lecţii de toleranţă; iniţiative ale tinerilor — crearea şi promovarea ideilor inovatoare; tinerii în politică, deprinderi şi metode de administrare.
8 februarie 2012 | 
În cadrul unui briefing de presă liderul socialiştilor, Igor Dodon a prezentat rezultatele vizitei de lucru efectuate la Bruxelles şi Strasbourg. Pe parcursul vizitei, el s-a întîlnit cu Comisarul European pentru extindere şi politică europeană de vecinătate, Stefan Fule; a avut o întrevedere cu Vicepreşedintele Parlamentului European; s-a întîlnit cu Graham Watson, membrul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor. De asemenea la încheierea vizitei, Dodon a avut o întrevedere cu Thobjorn Jagland, Secretar general al Consiliului Europei. În cadrul vizitei Igor Dodon a abordat mai multe subiecte printre care situaţia politică din RM şi stabilirea noilor contacte de prietenie.

Arhiva

2016 [10]
2015 [1]
2014 [81]
2013 [49]
2012 [57]
2011 [9]
2010 [3]
2009 [9]
2003 [1]
2002 [2]
Alegeri [48]
Colaborarea internaţională