Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2007Curier electoral

Curier electoral din 26 aprilie 2007

|versiune pentru tipar|

Noi candidaţi pentru primăria capitalei

Consiliul electoral de circumscripţie al municipiului Chişinău a înregistrat-o pe Vitalia Pavlicenco, din partea Partidului Naţional Liberal, în calitate de candidat la funcţia de primar general al municipiului Chişinău. Începînd cu 26 aprilie, Pavlicenco poate desfăşura agitaţie electorală.

Partidul Popular Republican (PPR) a înaintat-o pe Svetlana Mîsliţchi în calitate de candidat pentru funcţia de primar al municipiului Chişinău. PPR a depus şi lista candidaţilor la funcţia de consilier în Consiliul municipal Chişinău.

Ludmila Bolbocean, membru al Partidului European din Republica Moldova, este înaintată pentru înregistrare în calitate de candidat la funcţia de primar general, PE depunînd şi lista candidaturilor pentru funcţia de consilier în Consiliul municipal Chişinău.

Partidul Legii şi Dreptăţii (PLD) intenţionează să desemneze un candidat la funcţia de primar al municipiului Chişinău. Conform reprezentanţilor partidului, sît examinate două candidaturi: liderul formaţiunii, Nicolae Alexei, şeful Inspectoratului Ecologic de Stat sau Valentina Ţapiş, şefa Agenţiei Ecologice Chişinău. (după Info-Prim Neo, Moldpres)