Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2007Curier electoral

Curier electoral din 24 aprilie 2007

|versiune pentru tipar|

Agenda Coaliţiei 2007

Reprezentanţii Fundaţiei Eurasia şi Coaliţiei-2007 pentru alegeri libere şi corecte au organizat o conferinţă de presă în cadrul căreia au dat publicităţii programul de acţiuni în vederea monitorizării alegerilor locale generale din 3 iunie: comportamentul mass-media; activitatea organelor electorale şi a administraţiei publice; activitatea concurenţilor electorali.

PSDM şi-a lansat platforma electorala pentru Chişinău

Liderul Partidului Social-Democrat, Eduard Muşuc, a convocat o conferinţă de presă în cadrul căreia şi-a făcut publică platforma electorală pentru competiţia la funcţia de primar al municipiului Chişinău.

CEC a anulat o decizia a consiliului electoral Bălţi

CEC a invalidat decizia consiliului electoral de circumscripţie privind ordinea înregistrării candidaţilor la funcţia de primar al municipiului Bălţi. Decizia CEC vine ca răspuns la contestarea din partea a şase formaţiuni politice referitoare la încălcarea repetată de către consiliul electoral municipal Bălţi a regulamentului CEC privind înregistrarea documentelor de înregistrare a candidaţilor în favoarea partidului de guvernămînt. CEC a obligat consiliul electoral de circumscripţie Bălţi să repete procedura de înregistrare a candidaţilor care au depus documentele pentru înregistrare în conformitate cu legislaţia.