Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011Curier electoral

Curier electoral din 29 aprilie 2011

|versiune pentru tipar|

PLDM anunţă Angajamentul pentru Relansarea Economică a Chişinăului

Candidatul Partidul Liberal Democrat din Moldova la funcţia de primar general al municipiului Chişinău, Victor Bodiu, a lansat Angajamentul PLDM pentru Relansarea Economică a Chişinăului şi a prezentat platforma economică. Principalele angajamente pe care şi le asumă candidatul PLDM la funcţia de primar sînt:

Valentina Buliga felicită Moldova 1

Candidatul PDM la funcţia de primar general al municipiului Chişinău a expediat un mesaj de felicitare cu prilejul împlinirii a 53 de ani de la apariţia primei emisiuni a postului public naţional de televiziune “TV Moldova 1”, în cuprinsul căruia afirmă că reformele şi inovaţiile sunt promovate la postul public de televiziune Moldova 1 “după ce după ce în fruntea instituţiei a venit o femeie”. În opinia Valentinei Buliga, acest fapt îi dă încrederea că femeile profesioniste urmează să joace un rol tot mai important în toate domeniile şi la toate nivelurile. (sursa: Info-Prim Neo)

PDM invocă posibile diversiuni electorale

Centrul de presă al PDM informează despre o nouă diversiune electorală, pusă la cale de PCRM împotriva PDM. Conform comunicatului, unul dintre foştii noştri lideri locali ai PDM, după ce a fost destituit din funcţie pe motive de ineficienţă, a fost atras de comunişti cu propunerea de a candida din partea lor la Nisporeni, iar în schimb i s-a cerut să denigreze public Partidul Democrat. PDM îşi exrimă dezacordul cu asemenea procedee, utilizate de unele partide concurente, şi îşi reiterează apelul la o campanie corectă.

Dodon felicită şahiştii

Igor Dodon a participat la ceremonia de premiere a cîştigătorilor şi participanţilor Campionatului de şah printre copiii mai mici de 12 ani. Candidatul PCRM la funcţia de primar al capitalei a menţionat că participă la manifestare nu în calitate de politician, ci ca tată, o persoană căreia îi pasă de sportul pentru copii şi care va depune eforturi maxime pentru dezvoltarea acestui sport în Republica Moldova.